mandag 21. mai 2012

 Her begynte det å skje ting ja!
Til slutt dagen etter var det fire små nøster på vaskerommet:)

torsdag 17. mai 2012

 Emma og Teodor hos oldemor å feirer 17. mai :)
 Nykomlinga fikk seg en luftetur da vi kom hjem fra 17. mai feiring:)
"Bruce Willis" også kalt "brusern" passer på damene sine:)

tirsdag 15. mai 2012

Og borte vart dem!

La ut annonse på finn.no idag tidlig av de tre hanekyllingen våre og innen jeg var ferdig på jobb idag så var de gitt bort alle tre :) Så bra, gruet meg til vi måtte ta dem.

fredag 11. mai 2012

Her er Bella som snart blir mor :)
Brutus mest sannsynlig valpe far.

Ups !

Bella har i det siste blitt vel rund syns jeg og så begynte hun å få mistenkelig forstørrede bryster. Hmm får vel ringe dyrlegen tenkte jeg. Og det kunne være innbilt svangerskap da men vi kunne komme inn for en skjekk. Så idag kl 11 var vi nede hos dyrlegene på flisa. Og de syns hun så gravid ut... ja så da tok vi en ultralyd da og joda der var det noe som beveget seg. Hun var visst så langt på vei at det var vansklig å telle men vi så minst 5 valper, mest sannsynlig fler...! OMG tenkte jeg, det ble den ferien det. Men men vi får ta det som det kommer og fine blir dem helt sikkert uansett da men.

onsdag 9. mai 2012

Venter spent på 7 ande egg som ligger i rugemaskinen, de klekkes ca 19 mai. Må ligge i 28 dager. Spennende å se, håper at klekkinga går bra har aldri sett andeegg bli klekt før.
Artig med ny sådd plen da vår lille 3,5 åring springer i ringer med ei krafse etter seg på den :( Men får håpe at det vart at noen frø der da....Prøvde å forklare for han at vi må vente med å gå der til det blir grønn fin plen men veit ikke om han tok det inn da:p
Detta er de "små" nip nipa mine som nå er 12 uker på søndag. Har fem men den ene gjemmer seg baki her. Skal ha de to som er høner men disse tre hanene kan jeg ikke ha, så hvis noen vil ha så blir jeg gla for det ;)

tirsdag 8. mai 2012

 Hønene koser seg i solveggen om dagen:)
  Kyllingene fikk seg en luftetur ut fra badet i det fine været.
  Godt med litt brød:)

mandag 7. mai 2012

Nå om dagen driver vi og planerer og retter opp og sår plen. Vi planlegger også en liten andedamm. Litt stakitt gjerde blir det også etterhvert. Drivhus har vi nylig kjøpt og bygd opp, venter utolmodig på å ha tomatplanter og litt av hvert der. Litt mer oppussing i huset skal det bli også har vi en låve som skulle vært jekka opp og ordna litt på. Den har sunket ned i jorda i framkant med åra. Nok å henge fingra i her :)
Endelig har jeg fått ordnet meg en blogg. Jeg har tenkt på det lenge for jeg liker egentlig og skrive, men det var den tia da. Den går jo altfor fort i grunn.
Jeg og min samboer har lenge ønsket oss småbruk. Helst innen kommunen vi bor i. Og i fjor sommer gikk drømmen i oppfyllelse ! Så vi malte og malte og pusset opp hele sommeren. Mye gjenstår men det får vi ta etterhvert.